+45 30 14 07 59 ahlarsen@yahoo.dk

Fremstilling af specielle døre

Nye døre og vinduer hos specialister

Har du brug for en kompetent og erfaren fagspecialist til fremstilling af nye døre og vinduer til din bolig i Dronninglund, Hjallerup eller Aalborg, er vi hos​ Ahl & Søn​ en professionel snedker, der har mange års erfaring med at montere nye døre og vinduer i alle typer boliger. Vores​ maskinværksted ​servicerer både private og erhverv, som værdsætter godt håndværk og rigtig god service.

Når vi fremstiller nye vinduer og døre, er der altid fokus på kvaliteten, da dette er vores speciale. Det er vigtigt, at det bliver udført korrekt, således at vores kunder får en flot og funktionel dør. Skal vi sørge for montering af specielle døre hos dig, er du velkommen til at kontakte os.

Perfektionistisk fremstilling af nye døre og vinduer

Der findes mange forskelligartede typer døre på mål. Nogle er unikt tilpasset og designet til den enkelte bolig, mens andre købes i standardmål. Uanset hvilken type, der findes i din bolig, er vi meget perfektionistiske, hvad angår selve monteringen.

Da vi lever af glade kunder, leverer vi et stykke arbejde, vi kan stå inde for. Derfor kan du forvente et flot resultat, der holder i mange år.

​Fremstilling af nye døre og vinduer er vores klare speciale, som vi tilbyder til alle, der af den ene eller anden årsag skal have nye døre og vinduer. Det kan skyldes, at de gamle er slidte eller ikke længere opfylder jeres ønsker og behov, hvorfor det vil give mening at skifte dem. Vi benytter os blandt andet Mahogni vinduer og døre.

 

Få et uforpligtende tilbud på specialfremstilling

Er du interesseret i at bestille specialfremstilling af døre og vinduer af os, skal du være så velkommen til at kontakte os uforpligtende for at få et konkret tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon ​+45 30 14 07 59​ eller på​ ahlarsen@yahoo.dk. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til den rigtige pris på nye døre og vinduer.