Hos Ahl tilbyder vi professionel maling af køkken i Dronninglund, Hjallerup og Aalborg. Har du et nyt eller gammelt køkken, der trænger til maling, står vi til rådighed med vores mangeårige ekspertise og erfaring. Vi er yderst kvalitetsbevidste og detaljeorienterede, hvorfor du trygt kan bestille hos os.

​Gennem mange år har vi med stor succes tilbudt maling af køkken i alle typer boliger. Maling af køkkenlåger eller hele køkkenet gør vitterligt underværker – særligt i en ældre bolig, hvor køkkenet måske er uddateret. Det kan være et køkken fra 70’erne, hvor farverne måske ikke lige er din stil. Her byder vi ind med langtidsholdbar kvalitetsmaling, der gør en synlig forskel.

Grundig og effektiv maling af køkken

Har du et køkken, der trænger til en kærlig malerpensel, har vi nogle erfarne malere i staben, som gerne hjælper dig med at få genskabt værdien og glæden i dit køkken.

Vi er meget grundige og effektive og går ikke på kompromis med hverken vores håndværk, integritet eller malingen.

Vi anvender udelukkende maling i høj kvalitet til maling af køkken, da vores erfaring siger os, at det er den bedste løsning, som varer ved. Typisk bliver billig maling alligevel dyrere i længden, da man skal male flere gange – og så holder det sig ikke pænt lige så længe.

Ring eller skriv for et tilbud på din opgave

Ønsker du at bestille maling af køkken eller maling af køkkenelementer hos os, giver vi meget gerne et konkret og ikke mindst uforpligtende tilbud på din opgave. Vi rådgiver dig også omkring valg af materialer og farver, hvis du har brug for vejledning og gode råd.

​Kontakt os for priser samt meget andet på telefon 30 14 07 59, eller skriv til ahlarsen@yahoo.dk.​