Hos Ahl er vi specialister i sprøjtemaling af møbler. Vi maler og lakere alle slags møbler for vores kunder i Skagen, Hjallerup, Aalborg, Dronninglund og Nordjylland, som har nogle ældre møbler, der trænger til en kærlig hånd.

Det kan være, at du har nogle gamle, bevaringsværdige møbler, der har stor affektionsværdi, som ville have gavn af ny maling. Her giver vi gerne et bud på opgaven.

Møbler har det med at blive slidt og se medtagede ud. Særligt møbler i træ, der bliver brugt meget og har mange år på bagen.

Vi har god erfaring med at kunne genskabe det flotte udseende med maling i suveræn kvalitet, som får møblet til at se næsten nyt ud. Vi kan også hjælpe med lakering af møbler.

Kontakt os

Sprøjtemaling af møbler - Jævn og ensartet dækning

Sprøjtemaling af møbler er ikke blot en teknik, det er en kunstform, der sikrer, at hver eneste detalje på dine møbler får den opmærksomhed, den fortjener. Denne metode giver en jævn og ensartet dækning, hvilket resulterer i et professionelt finish, der får dine møbler til at se ud som nye.

Med vores rolig hånd og omhyggelige tilgang sikrer vi, at sprøjtemalingen bringer det bedste frem i dine møbler. Som maskinsnedker med mange års erfaring, forstår vi at dine møbler har affektionsværdi, og vi behandler hvert stykke med den største respekt. Vores mål er ikke kun at forny møblernes udseende, men også at bevare deres unikke karakter og historie.

Vi tilbyder omhyggelig maling af gamle møbler med respekt for affektion

Vi oplever ofte, at folk kommer til os, fordi de har nogle møbler, der har mistet deres nydelige udseende.​

Det kan være, at de ikke tør gøre noget ved møblerne af angst for at ødelægge dem. Men vi ved, at maling af gamle møbler kan gøre underværker for helhedsindtrykket, og at det får møblet til at se flot ud igen.

Hvilken maling til møbler?

Vi er utroligt omhyggelige og udfører arbejdet med rolig hånd. Vi har stor respekt for affektion, og tager os derfor godt af dine møbler. Skal vi se nærmere på dine møbler, er du velkommen til at komme forbi, så vi kan se på dine muligheder.

Det glæder os at se den forskel, vi kan gøre, som gør vores kunder glade. Vi sørger for at anvende den rette malingstype til det konkrete møbel, for at få det mest autentiske resultat.

Alt bliver malet med sprøjtemaling som sikrer en glat overflade. Maling bliver leveret af Sigma + Malergrossisten.

Ring for nærmere aftale eller spørgsmål til maling af møbler

Kontakt os for nærmere aftale om maling af møbler. Det er ganske uforpligtende, og vi kommer gerne med en konkret pris. Kontakt os på telefon 30 14 07 59, eller skriv til ahlarsen@yahoo.dk.​​

Vi står klar med et uforpligtende tilbud på din sprøjtemaling af møbler.