+45 30 14 07 59 ahlarsen@yahoo.dk

Maling af møbler

Maling af møbler i flot kvalitet

Hos Ahl & Søn er vi specialister i maling af møbler. Vi maler alle slags møbler for vores kunder i Dronninglund, Hjallerup og Aalborg, som har nogle ældre møbler, der trænger til en kærlig hånd. Det kan være, at du har nogle gamle, bevaringsværdige møbler, der har stor affektionsværdi, som ville have gavn af ny maling. Her giver vi gerne et bud på opgaven.


Møbler har det med at blive slidt og se medtagede ud. Særligt møbler i træ, der bliver brugt meget og har mange år på bagen. Vi har god erfaring med at kunne genskabe det flotte udseende med maling i suveræn kvalitet, som får møblet til at se næsten nyt ud. Vi kan også hjælpe med lakering af møbler.

Vi tilbyder omhyggelig maling af møbler med respekt for affektion

Vi oplever ofte, at folk kommer til os, fordi de har nogle møbler, der har mistet deres nydelige udseende.​

Det kan være, at de ikke tør gøre noget ved møblerne af angst for at ødelægge dem. Men vi ved, at maling af møbler kan gøre underværker for helhedsindtrykket, og at det får møblet til at se flot ud igen.

Hvilken maling til møbler?

Vi er utroligt omhyggelige og udfører arbejdet med rolig hånd. Vi har stor respekt for affektion og tager os derfor godt af dine møbler. Skal vi se nærmere på dine møbler, er du velkommen til at komme forbi, så vi kan se på dine muligheder. Det glæder os at se den forskel, vi kan gøre, som gør vores kunder glade. Vi sørger for at anvende den rette malingstype til det konkrete møbel, for at få det mest autentiske resultat.

Alt bliver malet med sprøjtemaling som sikrer en glat overflade. Maling bliver leveret af Sigma + Malergrossisten.

Ring for nærmere aftale eller spørgsmål til maling
Kontakt os for nærmere aftale om maling af møbler. Det er ganske uforpligtende, og vi kommer gerne med en konkret pris.
Kontakt os på telefon +45 30 14 07 59, eller skriv til ahlarsen@yahoo.dk.​​

Skal du have sat et personligt præg på dine møbler?

Se hvad Polkaprikken kan gøre for dig